Zemljišče zazidljivo prodaja

Južna Primorska, Koper/Capodistria

Osnovni podatki

vrsta objekta: zemljišče
cena: 307.000 €
transakcija: prodaja
tip: zazidljivo
regija: Južna Primorska
velikost: 3.051,00 m²
področje: Koper/Capodistria
šifra oglasa: 564
lokacija: Spodnje Škofije

Opis

VEČJE STAVBNO ZEMLJIŠČE ZA INVESTICIJO


Dodatni opis

Nepozidano stavbno zemljišče na robu naselja. Zemljišče ima južno lego, nahaja se na robu planote v naravnem okolju, je v zmernem naklonu. Razgled iz zemljišča se rasteza na okoliško gričevje ter proti mestu Koper. Iz etaže predvidenega-bodočega objekta seže pogled do morja.

Zemljišče se nahaja ob kolesarski progi Parenzana na območju nezazidanih stavbnih zemljišč, na območju za poselitev za katere je v izdelavi prostorski akt OPPN za ureditev območja Škofije ki bo urejal novo stanovanjsko pozidavo in navezavo območja predvidene stanovanjske pozidave na komunalno infrastrukturo ter cestno omrežje (zemljišče trenutno nima navezave na obstoječo prometno in komunalno infrastrukturo). Po predvidenem prostorskemu aktu, predlogu OPPN-ja bo predmetno zemljišče imelo neposreden dostop iz ceste,  del prometne infrastrukture bo prečkalo zemljišče predmet prodaje.

Zemljiškoknjižno stanje nešpremičnine je urejeno ter brez bremen.

Pogoj prodajalca za sklenitev kupoprodajnega posla: kupec je dolžan povrniti del stroškov prodaje v višini 2% pogodbene vrednosti + DDV.

Vabljeni na ogled!

URBANISTIKA, družba za projektiranje, inženiring in nepremičnine d.o.o.
GSM:
+386 31 612 000
tel:
+386 5 6314 394
e-mail:
info@urbanistika.si
Marko Balaban
GSM:
+386 31 612 000
e-mail:
marko.balaban@urbanistika.si

Kontaktni obrazec