Hiša samostojna prodaja

Friuli Venezia Giulia, Trieste

Osnovni podatki

vrsta objekta: hiša
cena: 990.000 €
transakcija: prodaja
leto izgradnje: 1994
tip: samostojna
regija: Friuli Venezia Giulia
velikost: 386,00 m²
področje: Trieste
šifra oglasa: 510
parcela: 945,00 m²
lokacija: Muggia

Opis

VILA OB MORJU - LAZARET-MILJE ITALIJA


Dodatni opis

Na vrhusnki lokaciji ob morju na razgledni in panomarmski legi večja razkošna vila. Vila se nahaja neposerdno ob morju ob cesti Lazaret - Milje ob prav kar zgrajeni plaži Boa Beach na Lazaretu na italijanski strani meje, le 1,5 km od mejnega prehoda Lazaret na pravkar prenovljenem delu priobalnega pasu kjer so umeščene in zgrajene nove plaže ter rekreativne površine. Posebnost lokacije je tudi tudi privez za ladjo za prevoz potnikov, ki se nahaja neposredno ob vili za pomorsko poletno povezavo s Trstom.

Vila je zasnovana z upoštevanjem mediteranskega arhitekturnega izročila s poudarkom povezanosti vseh notranjih prostorov z zunanjimi površinami. Bivalni prostori so zasnovani na način da se ti podaljšajo na velike odprte zunanje površine, pokrite terasae ter velike razgledne terase v vsaki etaži ter na vrt. Vila ima iz vseh prostorov enkraten razgled na morje in Tržaški zaliv.

Vila je grajena v treh etažah s skupno površino po uradnih evidncah s površino 386m2, vendar skupna površina vse prostorov in teras znaša 683 m2. Pokkrite bivalne površine obsegajo 240 m2, zunanje terase 294 m2 (od tega 70m2 je pokritih teras), parkirišče v zaprti garaži za 8 avtomobilov 149m2. Bivalni prostori v 2. in 3. etaži so povezani z notranjim stopniščem in tvorita večjo razkošnejšo bivalno enoto, možno ju je tudi ločiti in razdeliti v dve bivalni enoti saj imata tudi samostojni vhod.  

Objekt je izjemno kvalitetno grajen, je vzdrževan in v dobrem stanju, vgrajeni materiali in opremljenost objekta tudi izstopajo tako po izbiri, kvaliteti in posebnosti. 

Vila zagotavlja izjemno visoko udobje in kvaliteto bivanja predvsem zaradi  neposredne bližine morja, rekreativnih površin, zelo skrbne gradnje in funkcionalne povezave notranjosti hiše z odprtim prostorom - več izhodov na več razglednih teras.

Vse skupaj ustvarja edinstveno priložnost za vse ki si želijo živeti dobesedno ob morju. Vila se sicer nahaja na italijanski strani meje, vendar še vedno na ankaranskem in miljskega polotoku v neposredni bližini meje s Slovenijo. Ne zamudite priložnosti, da postanete del tega čarobnega obalnega kraja in si zagotovite svoj košček raja ob morju.

Zemljiškoknjižno stanje nepremičnine je urejeno. Nepremičnina je prazna - prosta oseb, možen takojšen prevzem!

Vabljeni na ogled !

 

 

Prenesi datoteke

URBANISTIKA, družba za projektiranje, inženiring in nepremičnine d.o.o.
GSM:
+386 31 612 000
tel:
+386 5 6314 394
e-mail:
info@urbanistika.si
Agent:
Marko Balaban
GSM:
+386 31 612 000
e-mail:
marko.balaban@urbanistika.si

Kontaktni obrazec