Stanovanje trisobno prodaja

Južna Primorska, Izola/Isola

PRODANO

Osnovni podatki

vrsta objekta: stanovanje
cena: 257.000 €
transakcija: prodaja
leto izgradnje: 1971
tip: trisobno
regija: Južna Primorska
velikost: 64,40 m²
področje: Izola/Isola
šifra oglasa: 584
lokacija: Izola

Dodatni opis

Na odlični lokaciji v ulici Oktobrske revolucije le nekaj minut hoje do mestnega središča, marine ter obale in plaže, komfortno, svetlo, obnovljeno stanovanje. Stanovanje se nahaja v visokem pritličju urejenega večstanovanjskega bloka z lepo zunanjo in parkovno ureditvijo. Stanovanje tvorijo veža-hodnik, dnevna soba, kuhinja z jedilnico iz katere je izhod na balkon, soba, spalnica, in kopalnica. Stanovanje odlikuje dobra razporeditev prostorov ter veliko dnevne svetlobe v vseh letnih časih predvsem zaradi osončene JV in JZ lege stanovanja v stavbi ter zaradi izvedene panoramske stene. Stanovanju pripada ločena shramba, ki se nahaja v kletnih prostorih. Stanovanje je dobro ohranjeno ter redno vzdrževano.

Stanovanje je bilo obnovljeno v letih 2011-2021. Obnova je obsegala v letu 2011 - zamenjava stavbnega pohištva (nova okna in polkna, panoramska stena, in vsa notranja vrata), inštalacije, tlaki (keramika hodnik in kuhinja). V letu 2017 izvedena vgradnja sistema centralne kurjave s toplotno črpalko in z namestitvijo radiatorjev po vseh prostorih (nizki stroški ogrevanja). V letu 2021 je bila izvedena kompletna prenova kopalnice. Stanovanju so se z zasteklitvijo dela terase-balkona povečale notranje bivalne površine. Stanovanje je klimatizirano (vgradnja klime leta 2020). 

Parkiranje avtomobila je možno pred stavbo, na zemljišču, parceli v lasti etažnih lastnikov in na označenih parkirnih mestih vzdolž ulice ob stavbi.

Stanovanje se nahaja manj kot 250m zračne linije od morja.

Možnost zamenjave stanovanja za dvosobno stanovanje z dvigalom v Kopru.

Zemljiškoknjižno stanje nepremičnine je urejeno. 

Pogoj prodajalca za sklenitev kupoprodajnega posla: kupec je dolžan povrniti del stroškov prodaje v višini 2% pogodbene vrednosti + DDV.

Za informacije in ogled nepremičnine kontaktirati agentko: Alenka 041 529 199

Vabljeni na ogled!

URBANISTIKA, družba za projektiranje, inženiring in nepremičnine d.o.o.
GSM:
+386 31 612 000
tel:
+386 5 6314 394
e-mail:
info@urbanistika.si
Agent:
Alenka Arnol Balaban
GSM:
+386 41 529 199
e-mail:
alenka@urbanistika.si

Kontaktni obrazec