Stanovanje trisobno prodaja

Južna Primorska, Koper/Capodistria

PRODANO

Osnovni podatki

vrsta objekta: stanovanje
cena: 237.000 €
transakcija: prodaja
leto izgradnje: 1962
tip: trisobno
regija: Južna Primorska
velikost: 63,50 m²
področje: Koper/Capodistria
šifra oglasa: 581
lokacija: Koper
nadstropje: 2.
energetski razred: D (60-105 kWh/m²a)

Opis

TRISOBNO STANOVANJE NA VOJKOVEM NABREŽJU V KOPRU.


Dodatni opis

Na odlični lokaciji ob mestnem jedru, na Vojkovem nabrežju, le nekaj minut hoje od mestnega središča, Pristaniške ulice ter obale in plaže, komfortno, svetlo, obnovljeno stanovanje. Stanovanje se nahaja v drugem nadstropju urejenega večstanovanjskega bloka z lepo zunanjo in parkovno ureditvijo. Stanovanje tvorijo veža, dnevna soba, kuhinja, jedilnica dve spalnici in kopalnica. Stanovanje odlikuje dobra razporeditev prostorov ter veliko dnevne svetlobe v vseh letnih časih predvsem zaradi osončene JV in JZ lege stanovanja v stavbi. Stanovanju pripada ločena shramba, ki se nahaja v kletnih prostorih. Stanovanje je dobro ohranjeno ter redno vzdrževano.

Prenova stanovanja je potekala fazno.  V letu 2004 je bila v celoti obnovljena kopalnica (elektroinstalacije in vodovodne napeljavei), leta 2006 je obnova obsegala večji del stanovanja - kuhinjo, dnevno sobo, vežo, nove talne obloge ter elektroinštalacije in vodovodne napeljave, vgrajeno novo stavbno pohištvo (okna, notranja vrata) in vhodna vrata. Obnova je obsegala tudi prenovo ogrevanja - ogrevanje stanovanja je urejeno z individualno etažno centralno kurjavo (električni toplovodni kotel). Leta 2023 je bila zamenjana sedežna garnitura v dnevni sobi (nova še ne uporabljena), jedilna miza v jedilnici, vgrajena nova kuhalna plošča (indukcija) in pečica v kuhinji ter na novo opremljena spalnica (še ne uporabljena).

Stanovanje je klimatizirano. Stanovanje se prodaja opremljeno. 

Stavba je redno vzdrževana saj jima prenovljeno streho ter skupno teraso na strešni etaži, vgrajena nova vhodna vrata bloka ter vhodne veže, novi nabiralniki ter domofon.

Parkiranje avtomobila je možno na parkirnem prostoru v bližini stavbe, ki je že dlje časa izključno v uporabi lastnika/prodajalca stanovanja, vendar ni lastniško. 

Zemljiškoknjižno stanje nepremičnine je urejeno in brez bremen.

Stanovanje je prazno, možen takojšen prevzem, vselitev.

Pogoj prodajalca za sklenitev kupoprodajnega posla: kupec je dolžan povrniti del stroškov prodaje v višini 2% pogodbene vrednosti + DDV.

Vabljeni na ogled!

Za informacije in ogled nepremičnine kontaktirati agentko: Alenka 041 529 199

URBANISTIKA, družba za projektiranje, inženiring in nepremičnine d.o.o.
GSM:
+386 31 612 000
tel:
+386 5 6314 394
e-mail:
info@urbanistika.si
Alenka Arnol Balaban
GSM:
+386 41 529 199
e-mail:
alenka@urbanistika.si

Kontaktni obrazec

Energetski razred

Razred D
A1
A2
B1
B2
C
D
E
F
G
0 15 35 60 105 150 210 300+