Stanovanje trisobno prodaja

Južna Primorska, Koper/Capodistria

Osnovni podatki

vrsta objekta: stanovanje
cena: 660.000 €
transakcija: prodaja
leto izgradnje: 2021
tip: trisobno
regija: Južna Primorska
velikost: 178,50 m²
področje: Koper/Capodistria
šifra oglasa: 575
lokacija: Koper
nadstropje: 4.
energetski razred: A1 (0-10 kWh/m²a)

Opis

EKSKLUZIVNO MODERNO IN UNIKATNO VEČJE STANOVANJE OB MESTNEM JEDRU


Dodatni opis

Ekskluzivno in unikatno večje, novo in moderno stanovanje z dvigalom v novozgrajeni soseski v Kopru. Stanovanje se nahaja v novi stanovanjsko-poslovni stavbi na odlični lokaciji ob mestnem jedru na Ferrarski ulici v Kopru, nekaj minut hoje od mestnega središča, Pristaniške ulice ter obale in plaže kakor tudi mestnega trgovskega središča. Stanovanje je moderne open space zasnove z velikim svetlim osrednjim dnevnim prostorom in večjo razkošno razgledno teraso ter ložo, dvemi spalnicami, garderobno sobo, utilitijem in kopalnico. Stanovanju pripadata še dve parkirni mesti v podzemni garaži stavbe ter shramba v kletni etaži.

Stanovanje odlikuje veliko dnevne svetlobe zaradi velikih okenskih odprtin, panoramske stene z drsnimi okni. Izhod na teraso je možen tudi iz obeh spalnic.

Nepremičnina zagotavlja izjemno visoko udobje in kvaliteto bivanja predvsem v smislu bogate funkcionalne zasnove z večjimi prostori in povezave z odprtimi površinami.  Stanovanje se ponaša tudi s tehnološko dovršenostjo,  ogrevanje stanovanja je urejeno s talnim ogrevanjem s samostojno etažno toplotno črpalko. Stanovanje je klimatizirano.

Skupna izmera površin nepremičnine predmeta prodaje znaša 178,5 m2, od tega predstavlja tlorisna površina stanovanja 147,9m2, parkirni mesti v garaži  2 x 12,5m2 ter shramba 5,6m2.

Dostop do stanovanja, kakor tudi širša in ožja okolica stavbe je brez arhitektonskih ovir. Omogočena je direktna povezava iz garaže v kletni etaži z dvigalom do stanovanja.

Stanovanje je novo, vseljeno v letu 2022, prav tako je novo tudi pohištvo ki je narejeno pretežno po meri.

Zemljiškoknjižno stanje nepremičnine je urejeno ter brez bremen. 

Stanovanje se prodaja opremljeno. Oprema ni všteta v ceno.

Pogoj prodajalca za sklenitev kupoprodajnega posla: kupec je dolžan povrniti del stroškov prodaje v višini 2% pogodbene vrednosti + DDV.

 

URBANISTIKA, družba za projektiranje, inženiring in nepremičnine d.o.o.
GSM:
+386 31 612 000
tel:
+386 5 6314 394
e-mail:
info@urbanistika.si
Marko Balaban
GSM:
+386 31 612 000
e-mail:
marko.balaban@urbanistika.si

Kontaktni obrazec

Energetski razred

Razred A1
A1
A2
B1
B2
C
D
E
F
G
0 15 35 60 105 150 210 300+