Hiša dvojček prodaja

Južna Primorska, Koper/Capodistria

Osnovni podatki

vrsta objekta: hiša
cena: 390.000 €
transakcija: prodaja
leto izgradnje: 2010
tip: dvojček
regija: Južna Primorska
velikost: 150,00 m²
področje: Koper/Capodistria
šifra oglasa: 579
parcela: 414,00 m²
lokacija: Bonini

Opis

ČUDOVITA ENOTA DVOJČKA NA ODLIČNI IN LEPI LOKACIJI V OBJEMU NARAVE


Dodatni opis

Na lepi sončni legi, na robu naselja na območju obdanim s kmetijskimi površinami, lepa družinska hiša v primestnem naselju Bonini le 5 km iz Kopra.

Novogradnja se nahaja na robu naselja Bonini, na redkeje poseljenem območju v stiku z naravo. Hiša predmet prodaje predstavljvlja vertikalno polovico dvojčka v treh etažah. Hišo odlikuje enkratna lokacija in razgledna lega z orientacijo vseh večjih odprtin na južno stran ter večje dvorišče namenjeno za mirujoči promet. Prav tako hišo odlikuje veliko dnevne svetloba zaradi več okenskih in panoramskih odprtin. Objekt je zgrajen do III. podaljšanne gradbene faze z dodatno izdelanimi notranjimi predelnimi stenami in ometi, opravljeno napeljavo grobe in deloma fine elektro inštalacije.

Stavba, do te gradbene faze je bila zgrajena leta 2010 vendar ni bila dokončana, finalizirana.

Stavba je grajena v treh etažah, z deloma vkopano prvo etažo v kateri se tudi lahko uredijo bivalni prostori (spodnja etaža ima ločen dostop), v pritlični etaži se nahaja veža z vhodom, večji osrednji prostor, ki združuje dnevno sobo (predvidena pozicija in izdelana dimniška tuljava za večji kamin) kuhinjo in jedilnico, velika pokrita terasa iz katere se dostopa na vrt, kopalnica, shramba. V tretji, zgornji etaži se nahajajo spalnica, 2 sobi, kopalnica, loža (soba z južno orientacijio ima omogočen izhod na ložo).

Hiša ima priključek na vodovodno in elektroenergetsko omrežje (števec). Prav tako ima hiša priključek na javno fekalno-kanalizacijsko omrežje (izvedeno). Fasada na objektu je bila prav kar izvedena, poletje 2023.

Hiša je v registru prostorskih enot EHIŠ (ima dodeljeno hišno številko). Zemljiška parcela na kateri se nahaja predmetna enota dvojčka ima urejene meje.

Pogoj prodajalca za sklenitev kupoprodajnega posla: kupec je dolžan povrniti del stroškov prodaje v višini 2% pogodbene vrednosti + DDV.

Vabljeni na ogled!

URBANISTIKA, družba za projektiranje, inženiring in nepremičnine d.o.o.
GSM:
+386 31 612 000
tel:
+386 5 6314 394
e-mail:
info@urbanistika.si
Marko Balaban
GSM:
+386 31 612 000
e-mail:
marko.balaban@urbanistika.si

Kontaktni obrazec