Hiša samostojna prodaja

Južna Primorska, Koper/Capodistria

Osnovni podatki

vrsta objekta: hiša
cena: 970.000 €
transakcija: prodaja
leto izgradnje: 1985
tip: samostojna
regija: Južna Primorska
velikost: 234,00 m²
področje: Koper/Capodistria
šifra oglasa: 578
parcela: 911,00 m²
lokacija: Bonini

Opis

VILA Z BAZENOM V OBJEMU NARAVE


Dodatni opis

V primestnem naselju Bonini 5 km iz Kopra, na robu naselja in v stiku z naravo atraktivna hiša z bazenom in lepo zunanjo ureditvijo. Hiša se nahaja na osončeni južni legi v zelo mirnem predelu naselja, kjer ni vpliva prometnih tokov in hrupa. Zagotavlja visoko udobje in kvaliteto bivanja predvsem zaradi funkcionalne povezave notranjosti hiše z odprtim ter stika z naravnim okoljem ki ga hiša ima. Notranje bivalne površine so svetle, povezane so z večjo pokrito teraso in daljšim balkonom ter dostopne tudi iz dvorišča. Hiša se ponaša z lepo zunanjo ureditvijo, z bazenom na južnem delu zemljišča, ob katerem je tudi nova zaprta finska savna, pokritim prostorom za druženje ter ločenim zaprtim prostorom za druženje s kaminom za druženja v zimskem času.

Hiša je grajena v dveh etažah, z dvemi ločenimi stanovanji v vsaki etaži: v pritlični etaži obsega 3-sobno stanovanje z večjim po konceptu open-space osrednjim prostorom ki povezuje dnevni prostor kuhinjo in jedilnico, dve spalnici ter kopalnico. V zgornji etaži se nahaja večje 4-sobno stanovanje s pokrito teraso in balkonom. Stanovanji imata ločena zunanja vhoda.

Hiša je bila v letu 2010 kompletno in temeljito obnovljena v obeh etažah: nova fasada, kompletno novo stavbno zunanje pohištvo (Mik Celje) vključno z Alu polkni, vse talne obloge, nove strojne in elektro inštalacije. V letu 2015 je bil zgrajen nov družabni prostor z nadstreškom. V letu 2018 asfaltiranje parkirišča ter dostopne poti. V letu 2022 nabava nove toplotne črplake (Fujitsu). V letu 2022 postavljena zaprta finska savna ob bazenu.

Zemljiška parcela na kateri se nahaja stavba ima urejene meje. Zemljiškoknjižno stanje nepremičnine je urejeno.

Pogoj prodajalca za sklenitev kupoprodajnega posla: kupec je dolžan povrniti del stroškov prodaje v višini 2% pogodbene vrednosti + DDV.

Vabljeni na ogled !

URBANISTIKA, družba za projektiranje, inženiring in nepremičnine d.o.o.
GSM:
+386 31 612 000
tel:
+386 5 6314 394
e-mail:
info@urbanistika.si
Marko Balaban
GSM:
+386 31 612 000
e-mail:
marko.balaban@urbanistika.si

Kontaktni obrazec