Stanovanje trisobno prodaja

Južna Primorska, Koper/Capodistria

PRODANO

Osnovni podatki

vrsta objekta: stanovanje
cena: 239.000 €
transakcija: prodaja
leto izgradnje: 1900
tip: trisobno
regija: Južna Primorska
velikost: 69,50 m²
področje: Koper/Capodistria
šifra oglasa: 570
lokacija: Koper
energetski razred: E (105-150 kWh/m²a)

Dodatni opis

Redko in posebno stanovanje v urejenem predelu mestnega jedra v Volaričevi ulici v Kopru. Stanovanje se nahaja v prenovljeni poslovno stanovanjski stavbi, v 2., zadnjem nadstropju, stanovanje se razprostira čez celotno zadnjo etažo stavbe.

Stavba ima 2 vhoda, poslovni prostor v pritličju ima svoj ločen vhod, predmetno stanovanje deli 2. vhod v stavbo še z eno bivalno enoto. Stanovanje je moderne open space zasnove z velikim svetlim osrednjim dnevnim prostorom s kuhinjo z zanimivo izvedbo vidne strešne konstrukcije katera daje občutek dodatne večje prostornosti tudi zaradi višine parapetnih zidov katera znaša 2.5m. Stanovanje je svetlo in osončeno v različnih obdobjih dneva in letnih časih saj ima številne odprtine vključno s strešnim oknom orientirane na vse 4 strani neba. 

Razopored prostorov:

1. nadstropje: vhod v stanovanje, stopniščna rama do stanovanja

2. nadstropje: osrednji večji dnevni prostor (cca 35m2), predsoba, spalnica, soba, kopalnica

Stanovanje ni finilizirano saj je pred kratkim potekala kompletna rekonstrukcija, prenova strehe (kompletna nova srtrešna konstrukcija in kritina). Potrebno namestiti toplotno izolacijo ter stropno oblogo ter urediti razsvetlavo po lastnih željah.

Stavba v kateri se nahaja stanovanje ima tudi na novo izdelano fasado. Ogrevanje stanovanja je urejeno s samostojno etažno centračno kurjavo - električni toplovodni kotel.

Stanovanje je prazno, prosto oseb in stvari ter je na razpoga takoj. 

Nepremičnina ima urejeno gradbeno dokumentacijo, gradbeno ter uporabno dovoljenje! Rekonstrukcija celotne strehe stavbe je bila izvedena na osnovi gradbenega dovoljenja.

Stanovanje je primerno za manjšo družino, kot počitniško stanovanje ali pa za investicijo, oddajanje v turistične namene zaradi lege, tipa, in lokacije nepremilčnine. 

Zemljiškoknjižno stanje nepremičnine je urejeno.

Pogoj prodajalca za sklenitev kupoprodajnega posla: kupec je dolžan povrniti del stroškov prodaje v višini 2% pogodbene vrednosti + DDV.

Za informacije in ogled nepremičnine kontaktirati agentko: Alenka 041 529 199, alenka@urbanistika.si

Vabljeni na ogled!

 

URBANISTIKA, družba za projektiranje, inženiring in nepremičnine d.o.o.
GSM:
+386 31 612 000
tel:
+386 5 6314 394
e-mail:
info@urbanistika.si
Alenka Arnol Balaban
GSM:
+386 41 529 199
e-mail:
alenka@urbanistika.si

Kontaktni obrazec

Energetski razred

Razred E
A1
A2
B1
B2
C
D
E
F
G
0 15 35 60 105 150 210 300+