Hiša samostojna prodaja

Južna Primorska, Koper/Capodistria

Osnovni podatki

vrsta objekta: hiša
cena: 438.000 €
transakcija: prodaja
leto izgradnje: 1982
tip: samostojna
regija: Južna Primorska
velikost: 274,00 m²
področje: Koper/Capodistria
šifra oglasa: 566
parcela: 786,00 m²
lokacija: Hrvatini
energetski razred: E (105-150 kWh/m²a)

Opis

HIŠA V HRVATINIH - TAKOJ VSELJIVA


Dodatni opis

V urejenem naselju družinskih hiš, večja enostanovanjska hiša z večjim vrtom in dvoriščem ter nadkritim prostorom za druženje. 

Hiša je prostorna in je primerna za večje ali razširjene družine, zaradi večjih okenskih odprtin v večini prostorov ter panoramskih balkonskih vrat in ugodne jugo-zahodne lege je hiša zelo svetla in osončena. Iz 2. etaže je tudi pogled na morje. Hiša je razgibane zasnove, grajena je v medetažah, z možnostjo ureditve dodatnega stanovanja v 1. etaži (ločen, drugi dostop iz vrtne strani).  Hiša je s treh strani obdana z lepim in urejenim vrtom, pretežno zatravljena površina z nekaj straješimi oljčnimi in sadnimi drevesi, na vrtni strani, ob hiši je umeščen večji pokrit prostor za druženje pod pergolo. Ob hiši se nahaja tudi parkirišče ter dvorišče ter dostopna pot katera je v uporabi tudi s strani lastnikov sosednje hiše za potrebe dostopa. 

Hiša je zasnovana kot večja enodružinska hiša vendar je predvidena možnost razdelitve prostorov (izvedeni vsi priključki - kuhinja, kopalnica), ločitev prve etaže ter ureditev samostojnega vhoda za prvo etažo v kolikor se izkaže za to potreba.

1. ETAŽA: - večji večnamenski prostor  (prostor za druženje, kantina, prostor za hobije) kuhinja, spalnica, kopalnica, manjša soba, kurilnica.

2. ETAŽA: glavni vhod, veža, večji dnevni prostor z izhodom na pokrito teraso - prostor za druženje in vrt, prostorna ločena kuhinja, wc 

MEDETAŽA: spalnica z balkonom, spalnica, soba, prostorna kopalnica

MANSARDA: soba

Hiša ima centralni sistem ogrevanja na kurilno olje.

Hiša je vzdrževana ter delno prenovljena (prenova ene kopalnice, v prvi etaži tlak-keramika večnamenskega prostora, talne obloge v nekaterih prostorih, vgradnja panoramskega okna, glavna vhodna vrata). 

Hiša je prazna oseb in stvari, možen je takojšen prevzem in vselitev !

Zemljiškoknjižno stanje nepremičnine je urejeno.

Pogoj prodajalca za sklenitev kupoprodajnega posla: kupec je dolžan povrniti del stroškov prodaje v višini 2% pogodbene vrednosti + DDV. Vabljeni na ogled !

URBANISTIKA, družba za projektiranje, inženiring in nepremičnine d.o.o.
GSM:
+386 31 612 000
tel:
+386 5 6314 394
e-mail:
info@urbanistika.si
Marko Balaban
GSM:
+386 31 612 000
e-mail:
marko.balaban@urbanistika.si

Kontaktni obrazec

Energetski razred

Razred E
A1
A2
B1
B2
C
D
E
F
G
0 15 35 60 105 150 210 300+