Poslovni prostor trgovina prodaja

Južna Primorska, Koper/Capodistria

Osnovni podatki

vrsta objekta: poslovni prostor
cena: 294.000 €
transakcija: prodaja
leto izgradnje: 2005
tip: trgovina
regija: Južna Primorska
velikost: 147,00 m²
področje: Koper/Capodistria
šifra oglasa: 543
lokacija: Koper

Opis

POSLOVNI PROSTOR NA ODLIČNI LOKACIJI OB NOVI SOSESKI - TRGOVINA - PROSTOR ZA STORITVE


Dodatni opis

Na atraktivni, frekventni in vidni lokaciji ob cestnem vozlišču ter ob novo nastajajoči soseski na Dolinski večja trgovina, prostor za storitve - poslovni prostor.

Večnamenski poslovni prostor odlikuje centralna in frekventna lokacija, zanimiva dolga izložbena okna v ločni obliki večja ˝open space˝ zasnova prostora ter možnost izvedbe-uporaba dveh vhodov. Nahaja se v pritličju poslovno-stanovanjske stavbe Ob Dolinski. Poslovni prostor tvorijo dve združeni enoti (dva poslovna prostora) zato ga je možno tudi razdeliti. Vsaka enota ima svoje števce ter svoj ločen vhod. Obstoječ poslovni prostor je urejen za trgovinsko dejavnost, tvorijo ga večja prodajna površina po celotnem obodu izložbenih oken ter dve pisarni, čajna kuhinja ter sanitarni prostori.

Poslovni prostor je primeren in odličen za trgovsko, zavarovalniško, agencijsko, finančno, zdravstveno, špedicijsko ter za vrsto storitvenih dejavnostih. Zaradi novo nastajajoče soseske s stanovanjskimi bloki, ki je v gradnji je odličen in primeren tudi tudi za oskrbovalne namene (prehrana, pekarna..).  

Zemljiškoknjižno stanje nepremičnine je urejeno. Urejena dokumentacija, gradbeno in uporabno dovoljenje.

Pogoj prodajalca za sklenitev kupoprodajnega posla: kupec je dolžan povrniti del stroškov prodaje v višini 2% pogodbene vrednosti + DDV.

URBANISTIKA, družba za projektiranje, inženiring in nepremičnine d.o.o.
GSM:
+386 31 612 000
tel:
+386 5 6314 394
e-mail:
info@urbanistika.si
Marko Balaban
GSM:
+386 31 612 000
e-mail:
marko.balaban@urbanistika.si

Kontaktni obrazec