Stanovanje dvoinpolsobno prodaja

Južna Primorska, Piran/Pirano

Osnovni podatki

vrsta objekta: stanovanje
cena: 230.000 €
transakcija: prodaja
leto izgradnje: 1976
tip: dvoinpolsobno
regija: Južna Primorska
velikost: 56,00 m²
področje: Piran/Pirano
šifra oglasa: 502
lokacija: Lucija
nadstropje: pritličje

Opis

PRITLIČNO KOMFORTNO STANOVANJE V LUCIJI


Dodatni opis

Komfortno, svetlo, obnovljeno pritlično stanovanje. Stanovanje se nahaja v pritličju urejenega večstanovanjskega bloka v delu naselja Lucija pod regionalno cesto. Stanovanje tvorijo hodnik, dnevna soba z jedlinico, ločena kuhinja s shrambo, spalnica, kabinet, kopalnica in shramba (v hodniku). Stanovanje odlikuje dobra razoporeditev prostorov ter izredena dnevna svetloba v vseh letnih časih zaradi veliko okenskih odprtin. Stanovanju pripada ločena shramba, ki se nahaja tudi v pritličju stavbe. Stanovanje je zelo ohranjeno saj je le občasno uporabljeno.

Stanovanje je bilo obnovljeno v letu 2014 - 2015. Obnova je obsegala celotno stanovanje - kuhinjo, dnevno sobo, spalnico in kopalnico, obnovljene so bile vse talne obloge, elektroinštalacije, vodovodne napeljave, stavbno pohištvo (vsa okna) in vhodna vrata. Obnova je obsegala tudi prenovo ogrevanja - ogrevanje stanovanja je urejeno s pomočjo individualne etažne centralne kurjave (električni toplovodni kotel). Stanovanje je klimatizirano. Stanovanje se prodaja opremljeno. 

Dostop do stanovanja in okolica bloka je brez arhitektonskih ovir -  primerno tudi za gibalno ovirane osebe.

Parkiranje avtomobila je možno na pokritem parkirnem prostoru v bližini stavbe, ki je že dlje časa izključno v uporabi prodajalca stanovanja, vendar ni lastniško. 

Zemljiškoknjižno stanje nepremičnine je urejeno.

Pogoj prodajalca za sklenitev kupoprodajnega posla: kupec je dolžan povrniti del stroškov prodaje v višini 2% pogodbene vrednosti + DDV.

URBANISTIKA, družba za projektiranje, inženiring in nepremičnine d.o.o.
GSM:
+386 41 756 457
tel:
+386 5 6314394
e-mail:
info@urbanistika.si
Alenka Arnol Balaban
GSM:
+386 41 529 199
e-mail:
alenka@urbanistika.si

Kontaktni obrazec

Zbornica